REGJISTRIMI I FLAMURIT MALTA PER ANIKE - nga 780 €

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-malta

REGJISTRIMI I FLAMURIT MALTA PER ANIKE - nga 780 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Maltës

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Maltës

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Maltës

Regjistrimi i flamurit të Maltës

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Maltës?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Maltë me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme per nje vit

E vlefshme per nje vit

I përkohshëm është i vlefshëm për 6 muaj. Rinovimet bëhen çdo vit.

Nga 780 € + TVSH

Nga 780 € + TVSH

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Maltës.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

It'sshtë një regjistrim i vlefshëm i flamurit të Bashkimit Evropian (BE) dhe është plotësisht i pranueshëm në të gjithë botën

Në dispozicion për 2-3 ditë!

Në dispozicion për 2-3 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 2-3 ditëve dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Nuk zbatohen kufizime ose distanca detare për anijet me flamur të Maltës

Privat & Komercial

Privat & Komercial

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat dhe tregtar – është i njëjti çmim

Privat & Komercial

Anketa e anijeve

Kërkohet një inspektim teknik nga një topograf i autorizuar.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Maltë të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 2-3 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Maltë dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Private Use Under/Over 24 M

Commercial Use Under/Over 24 M

Commercial/Pleasure Importation

FROM

780 €
(plus 18% TVSH)

FROM

2420 €
(plus 18% TVSH)

FROM

3360 €
(plus 18% TVSH)
Flag Registration valid worldwide
Flag Registration valid worldwide
Flag Registration valid worldwide
Provisional Registration in 2/3 days
Provisional Registration in 2/3 days
Provisional Registration in 2/3 days
Available for NON EU citizens
Available for NON EU citizens
Available for NON EU citizens
Incl. Courier Fees
Incl. Radio/MMSI License
Incl. Courier Fees
RENDOS TANI RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

Dokumentet e nevojshme për regjistrimin e kënaqësisë së një anijeje në Maltë:
 • (Origjinalet duhet të dorëzohen dhe do të kthehen më pas)
 • Certifikata e ndërtuesit nëse është e re
 • Fatura e shitjes
 • Shënim gdhendje dhe shënimi i nënshkruar siç duhet
 • Certifikata e fshirjes
 • Dorëzoni certifikatën origjinale të përkohshme
 • Një çertifikatë e një sondazhi të kryer nga një topograf i njohur
 • ITD vetëm për anijet mbi 24 metra
Dokumentet e nevojshme për regjistrim të përhershëm tregtar në Maltë:
 • Certifikata origjinale e fshirjes
 • Certifikata origjinale e Ndërtuesit
 • Certifikata e Sondazhit obo Malta
 • Dorëzimi i certifikatës së regjistrimit të përkohshëm
 • Shënim i gdhendjes dhe shënimit
 • Faturën origjinale të shitjes (datë para regjistrimit të përkohshëm)
 • Certifikata ndërkombëtare e tonazhit obo Malta
Dokumentet e nevojshme për regjistrimin e përkohshëm për anijet tregtare në Maltë:
 • Radio Report
 • Aplikacioni radiofonik
 • Deklarata e pronësisë
 • Certifikatë ndërkombëtare kundër ndotjes
 • Certifikata e Anketimit
 • Aplikim për regjistrim
 • Certifikata e mëparshme e tonazhit
 • Kopje e vërtetuar e certifikatës së mëparshme të regjistrimit
 • Certifikata e mëparshme e sondazhit (nëse është e aplikueshme)
 • Formulari i aplikimit për personel të sigurt
 • Certifikata ndërkombëtare e linjës së ngarkesës
 • Raporti i inspektimit
 • Certifikata e Pajtueshmërisë MLC

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Maltë

Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin MALTA?
Çfarë lloj varkash mund të regjistrohen?
Cili është afati kohor për t'u regjistruar nën flamurin MALTA?
A ka nevojë për ndonjë inspektim/anketë?
Cilët janë emrat e agjencive të akredituara të qeverisë malteze për certifikatat e studimit, tonazhit dhe konventës?
A mund ta regjistrojmë varkën për përdorim privat apo komercial?
A është regjistrimi në Maltë i vlefshëm në mbarë botën?
A është e detyrueshme të marrësh fizikisht varkën në Maltë?
A ka ndonjë kufizim në lidhje me kombësinë e ekuipazhit?
A duhet paguar TVSH-ja?
A pranoni dokumente në të gjitha gjuhët?
Çfarë licence nevojitet për të lundruar?

Merrni një ofertë pa detyrime për Malta Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner